Αρχική Σελίδα

Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Co. τεχνολογίας Teveik πόλεων Shenzhen, ΕΠΕ, που βρίσκεται στην όμορφη παράκτια πόλη - Shenzhen, είναι επαγγελματικός κατασκευαστής που αφιερώνει στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και το μάρκετινγκ των μερών και των αναλωσίμων για τους ιατρικούς ηλεκτρονικούς εξοπλισμούς.

 

Σχεδιάζουμε και παράγουμε τα σχετικά προϊόντα για τις ποικιλίες των ιατρικών ηλεκτρονικών εξοπλισμών, όπως SPO2 οι αισθητήρες, οι μίας χρήσης SpO2 αισθητήρες, SpO2 τα καλώδια επέκτασης, τα καλώδια ECG, τα καλώδια EKG, τα ηλεκτρόδια ECG, τα καλώδια Holter και Leadwires, οι προμήθειες Electrosurgical, τα καλώδια IBP, οι μετατροπείς IBP, οι έλεγχοι θερμοκρασίας, οι μανσέτες NIBP, οι εμβρυϊκοί μετατροπείς, ο μετατροπέας υπερήχου, το καλώδιο EEG, ο σφυγμός Oximeter κ.λπ. 

 

Το Teveik είναι ένα αρκετά επαγγελματικό εργοστάσιο με το υψηλής ποιότητας πνεύμα της πίστης και της αναζήτησης της τελειότητας Καταβάλλουμε τις σταθερές προσπάθειες να βελτιώσουμε το τεχνολογικές περιεχόμενο και την ποιότητα των προϊόντων μας.

 

Συγχρόνως, για την πρόοδο του εργοστασίου μας, χρησιμοποιούμε τη σύγχρονη σκέψη στα διοικητικά πρότυπα, ενισχύουμε την επιχειρηματική σύγχρονη διαχείριση, και προωθούμε την ανάπτυξη και την παραγωγή νέων προϊόντων από την επαγγελματική ομάδα υψηλής τεχνολογίας μας. Εκπαιδεύουμε επίσης το προσωπικό μας για να ενισχύσουμε τακτικά τις δεξιότητες, τις τιμές και τις κοινωνικές ευθύνες τους.
 
Από την άποψη της παραγωγής και δοκιμή, διαμορφώνουμε τους τέλειους εξοπλισμούς παραγωγής και τα όργανα δοκιμής για να εξασφαλίσουμε τον κύκλο ποιότητας και παράδοσης των προϊόντων αποτελεσματικά.
  
Αφιερωνόμαστε για να παρέχουμε τον πιό αξιόπιστο cOem/το ODM των ιατρικών εξοπλισμών για τους εσωτερικούς και ξένους κατασκευαστές, να παρέχει τα ιδανικά επαγγελματικά προγράμματα υπηρεσιών για τους εσωτερικούς και ξένους διανομείς και παρέχουμε επίσης τα αξιόπιστα και ανθεκτικά προϊόντα για τα νοσοκομεία Εστιάζουμε στη γενική λύση μας πελατών και ανεφοδιασμού για να καλύψουμε την απαίτηση υψηλού τους - ποιότητα.

 

Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

 

Το Φεβρουάριο του 2007--Η Co. τεχνολογίας Kabeil, ΕΠΕ ιδρύθηκε στο Χογκ Κογκ

 

Γραφείο 2008-Shenzhen Μαΐου, της Co. τεχνολογίας Kabeil, Ltd.was που ιδρύεται σε Shenzhen

 

Γραφείο 2009-Qingdao Ιουνίου, της Co. τεχνολογίας Kabeil, ΕΠΕ ιδρύθηκε σε Qingdao

 

Ο Ιαν., 2010-- Η Co. τεχνολογίας Kabeil, ΕΠΕ ήταν στο Χογκ Κογκ

 

Ο Ιαν., 2010--, Kveina Technology Group Limited βρέθηκε στο Χογκ Κογκ

 

Ο Φεβρ. 2010, εργοστάσιο Shenzhen (Co., ΕΠΕ τεχνολογίας Teveik πόλεων Shenzhen) βρέθηκε.

 

Το Μάρτιο του 2015-- Technology Group Limited μετονομάστηκε την τεχνολογία Kveina που περιορίστηκε

 

Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

video
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : Teveik

Αριθμός Υπαλλήλων : 110~130

Ετήσιες πωλήσεις : 3000000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2007

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shenzhen Teveik Technology Co., Ltd. Πιστοποιήσεις